Door de vele vragen is het vanaf januari 2018 bij ons mogelijk om diverse abonnementen af te sluiten voor bijvoorbeeld onbeperkt Hulp op afstand maar ook voor compleet onderhoud voor al uw computers of zelfs voor all-in werkzaamheden voor een vast bedrag per maand.

Daarbij krijgt u bij alle abonnementen diverse kortingen die het interessant maken om een abonnement af te sluiten.

Voorheen kreeg u een rekening als u ons belde voor iedere hulp op afstand sessie, als u een abonnement heeft niet meer, dit is op jaarbasis dus veel voordeliger, daarbij krijgt u bij een abonnement kortingen op inkt en arbeidsloon.

Bij het gold abonnement regelen wij qua onderhoud alles voor u, onderhoud, virusscanner en de hoogste kortingen op inkt en arbeidsloon, u ontvangt van ons 1 keer per jaar een email als het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt, zo kunt u het nooit vergeten en zal uw computer tijdig onderhoud krijgen waardoor de snelheid ten goede komt en vooral de levensduur verlengt worden.

Hulp op afstand

€5.00 per maand voor 1 computer

Onbeperkt hulp op afstand

Onbeperkt telefonische support

Altijd 10% korting op arbeid

Altijd 10% korting op ons huismerk inkt cartridges

Extra computer, (€2.00 per maand)

Maandelijks opzegbaar

Silver

€7.99 per maand voor 1 computer

Onbeperkt hulp op afstand

Onbeperkt telefonische support

15% korting op arbeid

15% korting op ons huismerk inkt cartridges

Jaarlijkse virusscanner t.w.v. €34.99

Gratis haal en brengservice (regio Waddinxveen)

Extra computer, (€3.99 per maand)

Na 1 jaar maandelijks opzegbaar 

Gold

€11.99 per maand voor 1 computer

Onbeperkt hulp op afstand

Onbeperkt telefonische support

20% korting op arbeid

15% korting op ons huismerk inkt cartridges

Jaarlijkse virusscanner t.w.v. €34.99

Jaarlijkse onderhoudsbeurt t.w.v. €85.00

Gratis haal en brengservice (regio Waddinxveen)

Gratis 1 keer per bericht wanneer het weer tijd is voor onderhoud

Extra computer, (€8.99 per maand)

Na 1 jaar maandelijks opzegbaar

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

* Online kunt u tot max. 3 apparaten een abonnement bestellen, voor meer dan 3 apparaten hebben we aangepaste voorstellen met gereduceerde tarieven. Neem hiervoor contact met ons op.

U kunt het abonnement online bestellen door op de knop bestellen te drukken, het is ook mogelijk om het abonnement telefonisch of bij ons in de winkel te bestellen.

Indien u een abonnement besteld, ontvangt u naar keuze een factuur per maand, kwartaal of per jaar per email.
Betaal mogelijkheden: automatisch incasso, iDEAL of handmatige bank overboeking.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Een abonnement waarin wij alles doen zonder extra kosten? zoals storingen oplossen.

Sinds kort is ook mogelijk om alle arbeidswerkzaamheden, zoals onderhoud, reparatie van computers en laptops, maar bijvoorbeeld ook storingen aan huis/bedrijf in 1 abonnement af te sluiten. Dit betekent dat u ons kunt bellen zodra er werkzaamheden nodig zijn en wij bij u langs komen om dit uit te voeren en/of de storing op te lossen. U ontvangt van ons dan geen arbeidsfacturen meer voor werkzaamheden de we bij u of bij ons in de werkplaats verrichten, alleen eventuele materialen worden in rekening gebracht.

Heeft u geen abonnement? Dan komen we uiteraard net zo snel langs, hierin maken we geen onderscheid. Een abonnement is bedoeld om niet voor eventuele verassingen te staan en omdat het erg makkelijk voor u is dat wij alle werkzaamheden verrichten voor een vast bedrag per maand.

Omdat deze situatie voor iedereen anders kan zijn, maken we in overleg met u een aangepast voorstel die perfect bij uw situatie past, een “all-in” abonnement.

Heeft u hier interesse in? Neem dan contact met ons op zodat we dit alles door kunnen spreken en dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Dit abonnement is niet alleen mogelijk voor bedrijven maar ook voor particulieren die graag voor een vast bedrag per maand helemaal klaar willen zijn.