Telefoon: 0182 616 207
Gratis verzending boven €45,00
  • 0
  • 0
Webshop categorieen
 
Gratis verzending boven €45,00
Webshop categorieen
Telefoon: 0182 616 207

Data Recovery

Heeft u per ongeluk uw bestanden verwijderd van uw SD kaart of computer? Of is de harddisk compleet defect? Vaak zijn bestanden nog te redden door een data recovery uit te laten voeren!

Indien u per ongeluk iets heeft verwijderd of door oorzaak van een virus iets mist, dan is dit vaak door ons terug te vinden. U kunt het medium waar de data op stond bij ons langs brengen en dan zullen wij voor u onderzoeken of de data terug te vinden is.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat wij uw data niet kunnen vinden of dat het medium in die mate beschadigd is waardoor wij er niks mee kunnen, dan is het helaas voor ons zelf ook niet mogelijk dit herstellen. Daarom zijn wij een erkende partner geworden van Stellar Datarecovery in Utrecht.

Als u via ons een data recovery laat uitvoeren bij Stellar heeft u een aantal voordelen:

Uw voordelen:
Korting op diagnosekosten 25%
100% Korting op veilig vernietigen van de datadrager

Hieronder meer informatie over Stellar:

Data recovery van Stellar: als datarecovery snel, succesvol én veilig moet zijn

‘Onze troef? Ons ongeëvenaarde succespercentage’

Dataverlies kan een groot probleem zijn. Een probleem dat vraagt om een oplossing: data recovery. En dan het liefst zo snel mogelijk. Uw verloren gewaande data kunnen immers vertrouwelijk of heel waardevol zijn. Voor u als persoon of voor uw bedrijf. Dataverlies kan een enorme kostenpost zijn en voor heel wat hoofdbrekens zorgen. Data recovery is dé oplossing.

Meer dan 15.000 recoveries per jaar

Stellar behandelt in de eigen laboratoria meer dan 15.000 data recovery opdrachten per jaar. Daarnaast gebruiken meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd de Stellar Data Recovery software oplossingen. Dit betekent dat Stellar een enorme hoeveelheid ervaring heeft in het terughalen van data.

Alleen bij Stellar: 95% kans op volledige data recovery

Stellar staat bekend om zijn extreem hoge succespercentage. In maar liefst 95% van de gevallen kunnen wij zorgen voor een volledige datarecovery. Daarin is Stellar absoluut ongeëvenaard. Bovendien garanderen wij een veilige én razendsnelle uitvoering van uw data recovery. In dit soort situaties is alleen het beste goed genoeg. Verder krijgt u bij ons een datagarantie. Geen recovery? Dan betaalt u niets.

Data recovery van alle opslagmedia

Stellar verzorgt data recovery voor alle opslagmedia: of het nu gaat om datarecovery van de eenvoudige harde schijf van een desktop of laptop, Solid State Disks (SSD), USB-media of van een complexe storage server, RAID systeem, enterprise storage box NAS of SAN met welke RAID-configuratie dan ook. Stellar herstelt gegevens die door andere bedrijven al als verloren worden beschouwd.