Het aantal laptop reparaties zien wij de laatste jaren explosief groeien, op zich niet zo gek natuurlijk omdat bijna iedereen een laptop heeft tegenwoordig. Daarom hebben wij ons onder andere gespecialiseerd in het repareren van laptops, denk hierbij bijvoorbeeld aan het beeldscherm of stroomaansluiting.

Hieronder een klein overzicht van laptop reparaties die wij bijna dagelijks tegen komen:
Laptop is erg traag en doet niet meer wat U wilt?
Virus problemen, rare pop-ups.
Laptop start steeds opnieuw of start helemaal niet?
Het scherm is heel donker maar het beeld is nog te zien.
De laptop doet helemaal niets meer.
De accu laadt niet meer op.
Laptop schakelt zichzelf uit.
Laptop wordt te warm.

Er zijn natuurlijk nog veel meer problemen met betrekking tot laptops, u bent bij ons altijd welkom met welk probleem dan ook. U kunt zonder afspraak uw laptop bij ons brengen en dan zullen wij deze z.s.m. onderzoeken en u informeren over de problemen die wij hebben aangetroffen en wat het kost om dit op te lossen, wij zullen nooit zonder uw toestemming werkzaamheden uitvoeren dit om te voorkomen dat de reparatie qua kosten hoger uitvalt als verwacht.

Indien u niet in de mogelijkheid bent om de laptop bij ons te brengen, kunt u altijd gebruik maken van onze haal & brengservice, voor kleine reparaties of problemen is het ook mogelijk dat we dit bij u thuis oplossen. Neem contact met ons op als u gebruik wilt maken van onze haal & breng service of graag wilt dat er een monteur bij u thuis naar de problemen kijkt!

Laptop reparatie kosten?
Iedere laptop wordt standaard onderzocht. Hierna nemen wij telefonisch contact met u op om alles te bespreken, wat er defect is en wat het kost om te repareren. Wij gaan pas repareren na uw akkoord, dus nooit onverwachte kosten. Voor alle reparaties geld, kunnen wij het niet repareren dan betaald ook geen onderzoek kosten (no cure no pay)

Wanneer/tijd/afspraak maken?
U kunt de laptop zonder afspraak langs brengen op onze openeningstijden, wij doen ons best om het onderzoek zo snel mogelijk uit te voeren, meestal is dit binnen 1 a 2 dagen (afhankelijk van de drukte) Heeft u haast? Geef dit aan, dan houden we hier rekening mee.

Gegevens/backups
Alle medewerkers hebben getekend voor geheimhoudingsplicht. Dit betekend dat uw gegevens in veilige handen zijn. Wij gaan hier zeer zorgvuldig mee om. Indien nodig en mogelijk maken wij backups van alle gegevens, in sommige gevallen lukt dit helaas niet omdat bijvoorbeeld de harddisk zwaar beschadigd is, ook hiervoor geld dat alles in overleg gaat met u.

Afspraak bij u thuis?
Indien u graag wilt dat er monteur bij u thuis komt, dan is dit uiteraard ook mogelijk, u kunt dan contact met ons opnemen zodat er z.s.m. een afspraak wordt ingepland.

Volg ons op Facebook