De traditionele desktop computer zien wij dagelijks in onze technische dienst voorbij komen en worden nog regelmatig gerepareerd en verkocht, Indien u problemen heeft met uw computer dan kunnen wij u helpen en uw computer repareren. Wij repareren alles aan desktop computers ongeacht het merk of waar u de computer heeft aangeschaft. Computer reparaties worden vakkundig en professioneel uitgevoerd, mede dankzij onze uitgebreide kennis die wij hebben opgedaan vanaf de start van ons bedrijf in 2007. Wij hebben diverse professionele tools om uw computer te onderzoeken waarbij duidelijk wordt wat er defect is.

Hieronder een klein overzicht van computer problemen die wij bijna dagelijks tegen komen:
Computer is erg traag en doet niet meer wat u wilt?
Virus problemen, spyware, rare pop-ups etc..
Computer start steeds opnieuw of start helemaal niet?
Het beeldscherm blijft donker.
De computer doet helemaal niets meer.
De computer start niet door naar Windows.
Computer schakelt zichzelf uit.
Computer wordt te warm.

Er zijn natuurlijk nog veel meer problemen met betrekking tot computers, u bent bij ons altijd welkom met welk probleem dan ook. U kunt zonder afspraak uw computer bij ons brengen en dan zullen wij deze z.s.m. onderzoeken en u informeren over de problemen die wij hebben aangetroffen en wat het kost om dit op te lossen, wij zullen nooit zonder uw toestemming de reparatie werkzaamheden uitvoeren, met deze werkwijze weet u zeker dat u nooit voor rare verassingen komt te staan qua reparatie kosten. Tevens krijgt u van ons altijd een eerlijk advies met betrekking tot de computer reparatie.

Indien u niet in de mogelijkheid bent om de computer bij ons te brengen, kunt u altijd gebruik maken van onze haal & brengservice, voor kleine reparaties of problemen is het ook mogelijk dat we dit bij u thuis oplossen.

Neem contact met ons op als u gebruik wilt maken van onze haal & breng service of graag wilt dat er een monteur bij u thuis naar de problemen kijkt!

Computer reparatie kosten?
Iedere computer wordt standaard onderzocht. Hierna nemen wij telefonisch contact met u op om alles te bespreken, wat er defect is en wat het kost om te repareren. Wij gaan pas repareren na uw akkoord, dus nooit onverwachte kosten.

Voor alle reparaties geld, kunnen wij het niet repareren dan betaald ook geen onderzoek kosten (no cure no pay)

Wanneer/tijd/afspraak maken?
U kunt de computer zonder afspraak langs brengen op onze openeningstijden, wij doen ons best om het onderzoek zo snel mogelijk uit te voeren, meestal is dit binnen 1 a 2 dagen (afhankelijk van de drukte) Heeft u haast? Geef dit aan, dan houden we hier rekening mee.

Gegevens/backups
Alle medewerkers hebben getekend voor geheimhoudingsplicht. Dit betekend dat uw gegevens in veilige handen zijn. Wij gaan hier zeer zorgvuldig mee om. Indien nodig en mogelijk maken wij backups van alle gegevens, in sommige gevallen lukt dit helaas niet omdat bijvoorbeeld de harddisk zwaar beschadigd is, ook hiervoor geld dat alles in overleg gaat met u.

Afspraak bij u thuis?
Indien u graag wilt dat er monteur bij u thuis komt, dan is dit uiteraard ook mogelijk, u kunt dan contact met ons opnemen zodat er z.s.m. een afspraak wordt ingepland.

Volg ons op Facebook